14:00 - 20:00

Kedd - Szerda - Csütörtök

1026 Budapest

Szilágyi Erzsébet fasor 45/b

+36 30 242 2612

borbala.toth2@gmail.com

Esély a változásra – Genodráma

Tóth Borbála – Vajdics Anikó

„Ki emlékszem, hogy több vagyok a soknál, mert az őssejtig vagyok minden ős – …”

Genodráma workshopra hívjuk mindazokat, akik családfájuk, (genogramjuk) segítségével szeretnének rálátni saját családi mintázataikra és a jelen élethelyzeti problémáik, elakadásaik hátterében készek az eredeti családjuk bennük élő, vagy tovább vitt mintázataival találkozni és szembe nézni, azzal a céllal, hogy az ismétlődő, a személyes fejlődést gátló tudattalanul cipelt minták feldolgozásával elindulhassanak a saját és családjuk fejlődését elősegítő úton.

A Genogrammal való munkát eddigi csoportvezetéseink tapasztalataira alapozzuk, amelyet a pszichodráma eszköztárán túl a rendszerszemléletű megközelítés is jellemez.

A Genodráma az egyént a családi viszonylatainak rendszerében látja. Alapvető eszköze a dramatikusan „színpadra rajzolt” genogram (három generációt magában foglaló családfa), amelyet felfoghatunk egy transzgenerációs rendszertérképnek, és amely kézzelfogható reprezentációját adja a komplex családi mintáknak. Jelen workshopunkban hangsúlyt szeretnénk adni a családtagok közötti kapcsolatok intenzitásának megjelenítésére.

Műhelymunkánkra azok jelentkezését várjuk, akiket érdekel hogyan ölt testet a pszichodramatikus genogram, amely hordozza azokat a családi „örökségeket”, amelyekből a protagonista a válságból való kilábaláshoz és a megújuláshoz szükséges erőforrásokat meríti, merítheti.

Related posts

Kossuth rádió – „Vendég a háznál” interjú

2022.08.23-ai adás 2022.08.24-ei...

Continue reading
by Tóth Borbála

Magyarország videós arcképcsarnoka 2012 – Tóth Borbála

...

Continue reading
by Tóth Borbála

Szakmai interjúk: „Hegyvidék tv”- Minőségi idő

Hegyvidék TV-n leadott 3 műsor, itt is megtekinthető, ajánlom mindenki figyelmébe...

Continue reading
by Tóth Borbála